Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

... δημοσιογράφοι τσανακογλείφτες της τρόικας ...

*
Νίκος Μπογιόπουλος
***
*
«Αλήτες - ρουφιάνοι - ΔουΝουΤογράφοι»!

*
«Μια πρόσθετη υπηρεσία η οποία μας ζητήθηκε κάποια στιγμή που οι εκπρόσωποι της τρόικας - μετά την υπογραφή του μνημονίου - θέλησαν να επικοινωνήσουν με τα Μέσα Ενημέρωσης, ήταν να μας αναθέσουν να πάρουμε τηλέφωνα κάποιους δημοσιογράφους και να τους πούμε να πάνε την τάδε ώρα στη "Μεγάλη Βρετάνια" για να τους μιλήσουν οι άνθρωποι του ΔΝΤ».
*
Πρόκειται για απάντηση που δόθηκε κατά την εξέταση μάρτυρα στην Εξεταστική για τη «Ζήμενς» τον περασμένο Ιούνη. Η τοποθέτηση αυτή και οι συζητήσεις που ακολούθησαν (για την παροχή υπηρεσιών, από εταιρείες δημοσίων σχέσεων και από δημοσιογράφους, ώστε το ΔΝΤ να «επικοινωνήσει» τα μηνύματά του στον ελληνικό λαό) έδωσαν την ευκαιρία σε ορισμένους να καμώνονται ότι... «έπεσαν από τα σύννεφα».
*
Οπως είχαμε σημειώσει και τότε, ας υποδύονται τους «έκπληκτους» όσο θέλουν. Η πραγματικότητα είναι πως «από τα σύννεφα πέφτουν» μόνο αυτοί που τους αρέσει να προσποιούνται ότι «ζουν στα σύννεφα».

Εμείς οι υπόλοιποι, παρακολουθώντας στα ΜΜΕ, από το Σάββατο και μετά, αυτόν τον ανελέητο κατακλυσμό «ευτυχίας», επειδή λόγω «επιμήκυνσης» το ΔΝΤ δε θα μείνει στην Ελλάδα τρία, αλλά ...δεκατρία χρόνια, επαναβεβαιώσαμε ότι πατάμε σταθερά στο έδαφος. Και έτσι μπορούμε να βλέπουμε πεντακάθαρα όλα αυτά τα γυμνοσαλιαγκάκια που από τα στασίδια της ηλεκτρονικής λοβοτομής έχουν αναλάβει (με ή χωρίς επαφές με το ΔΝΤ) να λερώνουν την έννοια της αλήθειας και να μαγαρίζουν τη δημοσιογραφία καθιστώντας την τσανακογλείφτη της κυβέρνησης και της τρόικας.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχαν οι stavrovelonies

Δεν υπάρχουν σχόλια: