Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

... πλάκα ανθρωποφαγική !..

*
stavrosx1
***
*
Θα σε τσακίσουμε,
ανθρωπάκο!

ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΛΙΣΤΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ

Ροβέρτος Σπυρόπουλος, διοικητής του ΙΚΑ, ένας από τους μοχλούς τής μνημονιακής πολιτικής με υπομόχλιο το ίδιο το ΙΚΑ. Αναρωτήθηκε δημοσίως αν θα έπρεπε η παροχή υγειονομικών υπηρεσιών στους ασφαλισμένους να είναι ανάλογη με τον αριθμό των ενσήμων. «Είναι το ίδιο να έχει κάποιος μηδέν ένσημο, 50 ένσημα και 100 ένσημα; Θα πρέπει να υπάρχει ένα δίχτυ ασφαλείας για όλους, αλλά δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε εξισωτικά για όσους έχουν περισσότερα ένσημα», είπε απαντώντας σε ερώτημα σχετικά με τις παροχές υγείας. Το αναρωτήθηκε, που λέμε πιο πάνω, είναι σχετικό. Το σωστό είναι ότι ίσως πρόκειται για ένα ακόμα άθλιο σχέδιο εξαθλίωσης που μπορεί να εξυφαίνεται στα πολυδαίδαλα μυαλά τους. Και το οποίο γίνεται πάνω σε απλές εξισώσεις.


** Λίγα ένσημα; Δικαιούσαι μια ασπιρίνη, ευνοημένε της τύχης

** Περισσότερα ένσημα; Μπορούμε μαζί με την ασπιρίνη να σου μετρήσουμε την πίεση και να σου εγκρίνουμε μια γενική αίματος.

** Δουλεύεις συνέχεια; Κολλάς ένσημα από τα 15 σου; Δεν έχεις χάσει μεροκάματα, υπερωρία και έχεις συμμετάσχει με συνείδηση αυθόρμητηςεθνικής προσφοράς στις μειώσεις των μισθών σου, αγόγγυστα, σιωπηρά και με ευχαρίστηση; Ίσως μπορείς να κάνεις μια εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας στην τιμή ευκαιρίας ΜΟΝΟ 25 ευρώ για την εισαγωγή σου.

Πλάκα; Πλάκα ανθρωποφαγική! Γιατί μιλάμε για αδίστακτες σκέψεις και αποφάσεις που κρέμονται πάνω από σφαλιαρισμένους σβέρκους. Με μια διάθεση «σε έχουμε χτυπήσει πολλές φορές για το καλό τής Ελλάδας, για το καλύτερο της Ευρώπης, για το κάλλιστο της Γερμανίας. Αλλά άμα χρειαστεί για όλα αυτά, θα σε τσακίσουμε ανθρωπάκο!». Μπορούν, να είστε βέβαιοι, να μας πατήσουν κι άλλο. Το μπορούν, το θέλουν και εντέλλονται γι' αυτό.
---
πηγή: http://harddog-sport.blogspot.gr/
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: